[2s.mk-friends] Средување дворче

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Sat Jul 6 12:16:44 UTC 2013


Нема услови за чистење во двор денес. Веќе врне, а и цел ден ќе биде
такво времето.

Поздрав,
Гоце

---

Goce Mitevski
Independent Designer at Nicer2

■ http://www.nicer2.com/abouthttp://www.linkedin.com/in/gocemitevskihttp://www.behance.net/GoceMitevskihttp://monsteer.deviantart.com/http://www.vimeo.com/gocemitevski

I'm on Twitter: @GoceMitevski


2013/7/6 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
>
>
>
> 2013/7/6 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>
>>
>> 2013/7/6 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
>> > и сеа, ќе чистиме ли дворче?
>>
>> Па се пријавија Гоце, Алекс и ти. За дворче од 10 квадрати доста сте. :)
>>
>> Јас ќе дојдам денеска околу 15 часот. Ракавици си носам со себе.
>>
>> Инаку во дворот не е толку проблем вегетацијата колку што има стар
>> мебел и тој лимот од старата тераса.
>
>
> Гоце и Алекс ми рекоа вчера дека нема да дојдат. Може се сменило нешто денес
> :).
> А не знам на кој стар мебел мислиш, дали на тој на тераса или друг, ај ќе ми
> кажеш после :)
>
>>
>>
>> --
>> Glisha
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list