[2s.mk-friends] Состанок за КИКА - Сабота 6-ти Јули

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Sat Jul 6 14:32:42 UTC 2013


On 26.06.2013 15:36, Aleks wrote:
> Јас имам да додадам само една точка на дневен ред :
>
> - Финансии за КИКА
>

Би сакал да додадам на точка :

- Разгледување на кои промени би можеле да ги направиме во редовната 
програма за да можат и луѓето кои што неможат физички да присуствуваат 
да имаат увид на работите што се случуваат во КИКА.

Поздрав

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information 
Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal 
Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list