[2s.mk-friends] Состанок за КИКА - Сабота 6-ти Јули

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Jul 12 07:46:07 UTC 2013


> 3. Еве Google docs да се преброиме. Тие што имаат намера да доаѓаат и
> плаќаат барем следните шест месеци нека се пишат. Формата е јавна, ако
> некој сака да биде анонимен нека се пише таму со рандом име и нека ми
> прати мене приватен мејл.
>
> http://0.mk/hacklab_2013
> (https://docs.google.com/forms/d/1jCwGpXo5iO7w1DaErb9njLHW00iILwthK6Jg6OOg5Fw/viewform)

Потсетник дека се пребројуваме дали има доволно капацитет да постои Хаклаб.

http://0.mk/hacklab_2013

Од неделата 8 луѓе се пишале. Има и тројца што не се пишале таму а
после повикот за донации на сметката донирале за следните три месеци.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list