[2s.mk-friends] Хаклаб 2013

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Jul 12 10:43:10 UTC 2013


Во документов пробав да средам колку приходи дошле на сметката на 2смк
за Хаклаб 2013 од лични донации. Тие приходи се за кирија, данок,
комуналии.

- Во моментов се анонимизирани имињата. Можда ќе ги прашам сите
поединечно дали имаат проблем да бидат јавни уплатите па после ќе ги
деаномизирам, сега ме мрзи.
- Во првиот лист се датумите на уплата. Така може ваљда секој сам да
сфати за евиденција.
- Во вториот лист, колку што можев, пробав уплатите да ги поделам по
месеци за да се гледа колку месечно се собираат колку се трошат (за
кирија, данок, комуналии).
- Ако некој знае неки други приходи лични нека каже...

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmCywBYg0v9WdEtjUXNKdk5GT0NPa2FiTWhFMGNmeWc

Ќе се трудам ажурно да го водам и некаде околу 15-ти секој месец ќе им
праќам потсетник на тие што рекле дека ќе уплаќат.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list