[2s.mk-friends] Хаклаб 2013

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Jul 12 11:58:39 UTC 2013


On 12.07.2013 12:43, Georgi Stanojevski wrote:
> Во документов пробав да средам колку приходи дошле на сметката на 2смк
> за Хаклаб 2013 од лични донации. Тие приходи се за кирија, данок,
> комуналии.
>
> - Во моментов се анонимизирани имињата. Можда ќе ги прашам сите
> поединечно дали имаат проблем да бидат јавни уплатите па после ќе ги
> деаномизирам, сега ме мрзи.

ок прашај ги.
али ја мислам дека не треба да бидат анонимни, така да мене можеш да ме 
де-анонимизираш веднаш.

плус службите ионака знаат :)
-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list