[2s.mk-friends] Хаклаб 2013

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Sat Jul 13 05:33:47 UTC 2013


>> - Во моментов се анонимизирани имињата. Можда ќе ги прашам сите
>> поединечно дали имаат проблем да бидат јавни уплатите па после ќе ги
>> деаномизирам, сега ме мрзи.
> ја неам проблем, а и уше користам gmail така да најмалце се секирам за
> ова :)

и јас исто :)> нека биде автоматски, зашо да праќаш потсетник?

нека биде автоматски може, кога ќе се навикнам ќе го филтрирам

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list