[2s.mk-friends] важна работа поврзана со хаклаб

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Tue Jul 16 13:37:50 UTC 2013


Здраво на сите

Би сакал да ве замолам во иднина сите известувања за добиени писма, сметки
и слични работи поврзани со административното работење на хаклабот, како и
информации поврзани со ова да ги упатуваат директно кон имејл адресата на
2с.мк, односно info at slobodensoftver.org.mk

Благодарам

Миша
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130716/512aa7df/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list