[2s.mk-friends] Состанок за КИКА - Сабота 27-ми Јули

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Tue Jul 23 13:01:24 UTC 2013


Како што беше договорено на минатиот состанок[1], оваа сабота треба да 
одржиме состанок за КИКА на кој ќе биде одлучено за моделот на 
функционирањето на КИКА.

Го закажувам состанокот во сабота за во 18:00 часот.

Исклучиво важно е да присуствуваат сите кои што се на _било_ кој начин 
инволвирани во работењето на КИКА.

ktnxbai.

[1] - 
https://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/2013-July/014883.html

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information 
Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal 
Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list