[2s.mk-friends] интервјуа со заедницата

novica novica at on.net.mk
Wed Jul 24 16:50:19 UTC 2013


> Воедно, ова нека биде и молба луѓето што немаат одговорено да одговорат
> на прашањата. Се разбира, ако некој во меѓувреме се предомислил и не
> сака да учествува, може да каже за да не чекам(е).


OK, пошто хакерите се бавни, интервјуата почнуват од крајот.

Jеби га, што некад било по ред во 2с.мк :)

!t http://geekslogs.spodeli.org/10.html
10/10 - На рабовите на заедницата

-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list