[2s.mk-friends] интервјуа со заедницата

novica novica at on.net.mk
Tue Jul 16 16:35:11 UTC 2013


Како што некои луѓе знаат изминатиов месец почнав да правам „интервјуа
со заедницата“ - со луѓе кои подолг период се вклучени во 2с.мк / хаклаб
/ слободен софтвер итн. на различен начин. За жал сето тоа оди поспоро
одошто мислев дека ќе оди. Сега за сега имам само 2 комплетни интервјуа.

Но, бидејќи духот е „release early, release often" нa гитхаб ставив мала
страница со тоа што го имав од претходно, а утре - задутре ќе ги објавам
и двете интервјуа.

Фајловите се на https://github.com/novica/geekslogs и секој што сака да
помогне може да го види whishlist-от / to-do-то.

Воедно, ова нека биде и молба луѓето што немаат одговорено да одговорат
на прашањата. Се разбира, ако некој во меѓувреме се предомислил и не
сака да учествува, може да каже за да не чекам(е).

10х.


-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list