[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Sat Jun 1 20:39:20 UTC 2013


Времето и местото го знаеме (8-9, Хотел Галеб)

Пишете овде кој иде, кој му треба соба во хотелот, и кој има превоз до 
Струга (и кога).


Мене не ми треба соба во хотел, и имам кола за вкупно 4ца (до 5 ако се 
потенки), со тоа што може да одам порано (среда четврток) а и да се 
враќам понеделник.-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list