[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Sat Jun 1 20:44:30 UTC 2013


Ја можам да тргнам среда/четврток така шо рачунај ме мене. :)
On Jun 1, 2013 10:39 PM, "Damjan Georgievski" <penguinista at mail.net.mk>
wrote:

> Времето и местото го знаеме (8-9, Хотел Галеб)
>
> Пишете овде кој иде, кој му треба соба во хотелот, и кој има превоз до
> Струга (и кога).
>
>
> Мене не ми треба соба во хотел, и имам кола за вкупно 4ца (до 5 ако се
> потенки), со тоа што може да одам порано (среда четврток) а и да се враќам
> понеделник.
>
>
>
> --
> дамјан
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130601/86f886e7/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list