[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Tue Jun 4 15:05:45 UTC 2013


On 01.06.2013 22:39, Damjan Georgievski wrote:
> Времето и местото го знаеме (8-9, Хотел Галеб)
>
> Пишете овде кој иде, кој му треба соба во хотелот, и кој има превоз до
> Струга (и кога).

Направив една wiki страничка со тоа што до сега го имаше на листава… 
додадете се ако ве нема

https://wiki.spodeli.org/NSND/2013/Струга-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list