[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Tue Jun 4 17:27:21 UTC 2013


2013/6/1 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
>
> Пишете овде кој иде, кој му треба соба во хотелот, и кој има превоз до
> Струга (и кога).
>

значи ова забораив: _едно_ место за мене во хотелот, зап петок и сабота.
btw- кој би прави резервациите? јованка?


Баже


More information about the Ossm-members mailing list