[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Tue Jun 4 17:24:45 UTC 2013


Новица, тргаме во петок попладне, но уште не знаеме точно кога, Саше рече
тек у четврток ќе знае.

Одиме со Елена и Тања и фул сме.


2013/6/4 novica <novica at on.net.mk>

>  +2 (јас и Саше) сместување за петок и сабота вечер, би тргнале назад во
>> недела
>> околу пладне. Можеме да земеме уште двајца/тројца со нас во кола.
>>
>
>
> Ана, вие тргате во петок попладне - кое време? Дали има уште место во
> колата?
>
>
> --
> ннвц
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130604/4de005de/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list