[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Tue Jun 4 15:41:37 UTC 2013


2013/6/4 novica <novica at on.net.mk>:
>> +2 (јас и Саше) сместување за петок и сабота вечер, би тргнале назад во
>> недела
>> околу пладне. Можеме да земеме уште двајца/тројца со нас во кола.
>
> Ана, вие тргате во петок попладне - кое време? Дали има уште место во
> колата?
>

Јас исто така сум од петок до недела.
Така што, +1 за консидрејшн...


More information about the Ossm-members mailing list