[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Bojan Ilievski drakuwa at gmail.com
Thu Jun 6 20:49:16 UTC 2013


Доаѓам и јас, сабота сабајле до недела навечер. Ако има некаде место во
кола - супер, ако не, ќе најдам некој автобус соодветен. Ми треба и смештај
во хотелот за сабота вечер.


2013/6/6 Boro Sitnikovski <buritomath at yahoo.com>

> +1, можам да тргнам петок после работа (после 18.00), се враќам недела
> навечер. ми треба соба за петок и сабота вечер
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130606/05767e30/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list