[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Thu Jun 6 23:53:08 UTC 2013


Ние ќе тргнеме порано од утре. Тања и Елена ќе можат тек после работа
(после 5), па ако
некој има место во кола нека пише. А ако на некој му одговара околу 11 да
тргне со
мене и Саше нека пише исто така :)


2013/6/6 Bojan Ilievski <drakuwa at gmail.com>

> Доаѓам и јас, сабота сабајле до недела навечер. Ако има некаде место во
> кола - супер, ако не, ќе најдам некој автобус соодветен. Ми треба и смештај
> во хотелот за сабота вечер.
>
>
> 2013/6/6 Boro Sitnikovski <buritomath at yahoo.com>
>
>>  +1, можам да тргнам петок после работа (после 18.00), се враќам недела
>> навечер. ми треба соба за петок и сабота вечер
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130607/ec186a6b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list