[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

novica novica at on.net.mk
Fri Jun 7 10:18:55 UTC 2013


> Јас тргам сабота наутро со кола сам. За враќање незнам.
>
> Пиши ми на мејл мобилен ако сакаш со мене, нормално и било кој друг.

ажурирајте го викито скамбегс.--
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list