[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Jun 7 09:40:41 UTC 2013


2013/6/6 Bojan Ilievski <drakuwa at gmail.com>:
> Доаѓам и јас, сабота сабајле до недела навечер. Ако има некаде место во кола
> - супер, ако не, ќе најдам некој автобус соодветен. Ми треба и смештај во
> хотелот за сабота вечер.

Јас тргам сабота наутро со кола сам. За враќање незнам.

Пиши ми на мејл мобилен ако сакаш со мене, нормално и било кој друг.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list