[2s.mk-friends] Сподели маички

novica novica at on.net.mk
Tue Jun 11 15:26:50 UTC 2013


а да направиме едно сајтче каде што ќе ги има сите предложени дизајни и 
луѓе да си се пријавуваат и штом се соберат минимум (10?) да се прави 
автоматски нарачка.


More information about the Ossm-members mailing list