[2s.mk-friends] Сподели маички

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Tue Jun 11 15:28:25 UTC 2013


On 11.06.2013 17:26, novica wrote:
> а да направиме едно сајтче каде што ќе ги има сите предложени дизајни 
> и луѓе да си се пријавуваат и штом се соберат минимум (10?) да се 
> прави автоматски нарачка.


има google docs со пријавени луѓе за make doni -j4 ама никој не ги направи.


-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list