[2s.mk-friends] Сподели маички

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Wed Jun 12 09:36:05 UTC 2013


On 12.06.2013 11:40, Arangel Angov wrote:
> -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
> Hash: SHA1
>
> On 12.06.2013 11:33, Vladan Popovic wrote:
>> *сајтче* со пријавување на големина, боја, најавување со oauth, openid,
>> регистрација, ово, оно ... или google docs да се вметне само во
>> *статичка* страна со дизајнот на маичката и посебен дизајн за секоја
>> страна :)
> сајтчеееееее!!!!!!!!!!!! ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
>

maicka.spodeli.org

doit :)

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list