[2s.mk-friends] Сподели маички

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Jun 12 10:11:43 UTC 2013


2013/6/12 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>

>
>  *сајтче*
>> http://stream1.gifsoup.com/**view6/3677631/my-cousin-vinny-**
>> identical-o.gif<http://stream1.gifsoup.com/view6/3677631/my-cousin-vinny-identical-o.gif>
>>
>>
>> --
>> ннвц
>>
>
> *сајтче* со пријавување на големина, боја, најавување со oauth, openid,
> регистрација, ово, оно ... или google docs да се вметне само во *статичка*
> страна со дизајнот на маичката и посебен дизајн за секоја страна :)
>
>
Ова се прави прилично лесно со Wordpress+woocommerce

http://www.woothemes.com/woocommerce/

Ако почне некој би можел да му помогнам, пошто со Гоце го имаме правено ова.

Нешто во стилот на
http://shop.fsf.org/
https://supporters.eff.org/shop

Ова ќе биде корисно за сите поддржувачи на слободен софтвер, кика, нснд и
сл, да си нарачаат налепници, маички, и сл а за нас би помогнало да има
некако основен приход за одржување на
инфраструктурата на 2смк и кика.

Значи?


-- 
Igor
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130612/25286c68/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list