[2s.mk-friends] Сподели маички

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Wed Jun 12 12:10:46 UTC 2013


> Ова се прави прилично лесно со Wordpress+woocommerce
>
> http://www.woothemes.com/woocommerce/
>
> Ако почне некој би можел да му помогнам, пошто со Гоце го имаме 
> правено ова.
>
> Нешто во стилот на
> http://shop.fsf.org/
> https://supporters.eff.org/shop
>
> Ова ќе биде корисно за сите поддржувачи на слободен софтвер, кика, 
> нснд и сл, да си нарачаат налепници, маички, и сл а за нас би 
> помогнало да има некако основен приход за одржување на
> инфраструктурата на 2смк и кика.
>
> Значи?
>

закон!
кузманов, гоце и ти сте правеле wordpress од сите што ги познавам.

for the communities!


-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list