[2s.mk-friends] Сподели маички

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Wed Jun 12 13:25:01 UTC 2013


Хелоу,

Јас ќе го почнам. Се надевам викендов ако имам време, ако не од понеделник.

Поздрав,
Јованка


2013/6/12 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> 2013/6/12 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>
>
>>
>>  *сајтче*
>>> http://stream1.gifsoup.com/**view6/3677631/my-cousin-vinny-**
>>> identical-o.gif<http://stream1.gifsoup.com/view6/3677631/my-cousin-vinny-identical-o.gif>
>>>
>>>
>>> --
>>> ннвц
>>>
>>
>> *сајтче* со пријавување на големина, боја, најавување со oauth, openid,
>> регистрација, ово, оно ... или google docs да се вметне само во *статичка*
>> страна со дизајнот на маичката и посебен дизајн за секоја страна :)
>>
>>
> Ова се прави прилично лесно со Wordpress+woocommerce
>
> http://www.woothemes.com/woocommerce/
>
> Ако почне некој би можел да му помогнам, пошто со Гоце го имаме правено
> ова.
>
> Нешто во стилот на
> http://shop.fsf.org/
> https://supporters.eff.org/shop
>
> Ова ќе биде корисно за сите поддржувачи на слободен софтвер, кика, нснд и
> сл, да си нарачаат налепници, маички, и сл а за нас би помогнало да има
> некако основен приход за одржување на
> инфраструктурата на 2смк и кика.
>
> Значи?
>
>
> --
> Igor
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130612/cd59d244/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list