[2s.mk-friends] утре во кика - Презентација за една презентација

novica novica at on.net.mk
Wed Jun 12 20:34:39 UTC 2013


Темата прилично широка па можеби интересно за секој што не е 
заинтересиран за ништо друго од програмирање, до слободен софтвер итн.

http://b10g.spodeli.org/2013/06/13062013-19.html


-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list