[2s.mk-friends] настани 2с.мк

novica novica at on.net.mk
Mon Jun 17 06:49:06 UTC 2013


https://wiki.spodeli.org/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија

ажурирајте го документов. помина пола година. после тешко ќе се сетиме 
што било

-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list