[2s.mk-friends] Дежурство

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Mon Jun 17 20:52:21 UTC 2013


Дода and all,

иам неколку релативно слободни недели летово и сакам да ги искористам да
подежурам во хаклаб малку. Сега гледам сте ја исполниле табелава
https://wiki.spodeli.org/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/%D0%94%D0%B5%D0%B6%D1%83%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0,
а август ми е далеку да планирам.

Па, ја би ве сменила во овие термини ако сакате :)

10Андреј Т.2013-07-01 - 2013-07-0711Дода2013-07-08 - 2013-07-14


и така :) пишете ми да знам.

Поздрав
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130617/43dac002/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list