[2s.mk-friends] Дежурство

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Tue Jun 18 10:03:56 UTC 2013


е па се стаив :)


2013/6/18 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>

> Океј, може. :-)
>
> 2013/6/17 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>
>
>> Дода and all,
>>
>> иам неколку релативно слободни недели летово и сакам да ги искористам да
>> подежурам во хаклаб малку. Сега гледам сте ја исполниле табелава
>> https://wiki.spodeli.org/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/%D0%94%D0%B5%D0%B6%D1%83%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0,
>> а август ми е далеку да планирам.
>>
>> Па, ја би ве сменила во овие термини ако сакате :)
>>
>> 10Андреј Т. 2013-07-01 - 2013-07-0711 Дода2013-07-08 - 2013-07-14
>>
>>
>> и така :) пишете ми да знам.
>>
>> Поздрав
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
>
> --
> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130618/fd9f4e0f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list