[2s.mk-friends] Дежурство

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Tue Jun 18 08:08:41 UTC 2013


Океј, може. :-)

2013/6/17 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>

> Дода and all,
>
> иам неколку релативно слободни недели летово и сакам да ги искористам да
> подежурам во хаклаб малку. Сега гледам сте ја исполниле табелава
> https://wiki.spodeli.org/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/%D0%94%D0%B5%D0%B6%D1%83%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0,
> а август ми е далеку да планирам.
>
> Па, ја би ве сменила во овие термини ако сакате :)
>
> 10Андреј Т. 2013-07-01 - 2013-07-0711 Дода2013-07-08 - 2013-07-14
>
>
> и така :) пишете ми да знам.
>
> Поздрав
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130618/747538d7/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list