[2s.mk-friends] Дежурство

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Tue Jun 18 12:04:56 UTC 2013


2013/6/18 Marko Doda <marko at lugola.net>

>
> 2013/6/18 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>
>
>> Врати ги Андреј и Дода накрај. Вака си ги избришала од ротација.
>>
>
>
> Тоа влага веќе во друга ротација, пошто табелава се прават со скрипта и
> има идентичен google calendar.. Најубаво е вакви ствари да се ставаат во
> забелешка и да ги едитирам содветните настани.
>

Пиши го тоа на Вики за луѓе ко мене што не знаат, да не праат беља :)
Извини што ти отворив работа сега :)


>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130618/42b1087b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list