[2s.mk-friends] Open(Art) со Ива Гал

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Wed Jun 19 09:13:16 UTC 2013


Еве ги и трите победнички проекти:

http://www.eyebeam.org/events/exhibition-openart-%E2%80%93-creative-platforms-for-the-open-web

Поздрав,
Ана


2012/10/24 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> Проектот беше успешно поднесен во петокот 19 Октомври 2012.
>
> Ќе закачам pdf со поднесената апликација, благодарност до сите кои
> одвоија дел од своето
> слободно време и помогнаа за подготовка на апликацијата.
>
> Останува да видиме дали ќе го поминеме првиот филтер, и ќе продолжиме
> понтаму во процесот
> на селекција, но и разработка на проектот, буџетот и финална апликација.
>
>
> --
> Igor
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130619/1b7358ae/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list