[2s.mk-friends] позајмување на проектор

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Thu Jun 20 10:03:52 UTC 2013


Хелоу,

на братучеда ми ќе и е потребен проектор од 1-ви до 8-ми Јули.
Многу скапо и бараат за да изнајми, па рече дека е подобро нас да ни даде
пари отколку на некој друг. :)
Што да и одговорам, зошто сепак станува збор за 7 дена?

Поздрав,
Јованка
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130620/25b8c1ae/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list