[2s.mk-friends] позајмување на проектор

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Thu Jun 20 10:59:14 UTC 2013


Ок, јас сум дежурна таа недела, а имам неколку активности кои сакам да се
случуваат за тие денови. Можам да позајмувам од работа единствено таа
недела да се случуваат работите, би требало да не е проблем.


2013/6/20 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>

> Хелоу,
>
> на братучеда ми ќе и е потребен проектор од 1-ви до 8-ми Јули.
> Многу скапо и бараат за да изнајми, па рече дека е подобро нас да ни даде
> пари отколку на некој друг. :)
> Што да и одговорам, зошто сепак станува збор за 7 дена?
>
> Поздрав,
> Јованка
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130620/d30160a1/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list