[2s.mk-friends] blog.spodeli.org RSS to FB

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Thu Jun 20 17:00:18 UTC 2013


Во понеделникот се обидувавме да го поврзиме Twitter профилот со FB, така
што твитовите ќе се објавуваат и на FB, за да не се мачиме да објавуваме и
таму и таму, ама нешто не функционираше тоа.

Затоа, денес ја ставив RSS Graffiti апликацијата која е поврзана со
blog.spodeli.org и секој нареден пост објавен на блогот, би требало да оди
автоматски на фејсбук страницата.

Кој има пристап до блогот нека тестира или може да почекаме до утре кога ќе
се објави постот за „сподели знаење“ во сабота. Би требало тоа да
функционира како што треба.

Поздрав,
Борис

-- 
Boris Kuzmanov
Author at IT.com.mk && WordPress Developer
[ LinkedIn  <http://linkedin.com/in/bkuzmanov>· Twitter
<https://twitter.com/kuzman0v>·
Facebook  <https://facebook.com/kuzman0v>· Kuzmanov.info<http://kuzmanov.info>
 ]
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130620/fa04913c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list