[2s.mk-friends] blog.spodeli.org RSS to FB

Gorjan Petrovski mogi57 at gmail.com
Thu Jun 20 17:09:26 UTC 2013


Твитер има сопствена FB апликација колку што знам. Добра алтернатива е
http://bufferapp.com/ .

Горјан2013/6/20 Boris Kuzmanov <boriskuzmanov2 at gmail.com>

> Во понеделникот се обидувавме да го поврзиме Twitter профилот со FB, така
> што твитовите ќе се објавуваат и на FB, за да не се мачиме да објавуваме и
> таму и таму, ама нешто не функционираше тоа.
>
> Затоа, денес ја ставив RSS Graffiti апликацијата која е поврзана со
> blog.spodeli.org и секој нареден пост објавен на блогот, би требало да
> оди автоматски на фејсбук страницата.
>
> Кој има пристап до блогот нека тестира или може да почекаме до утре кога
> ќе се објави постот за „сподели знаење“ во сабота. Би требало тоа да
> функционира како што треба.
>
> Поздрав,
> Борис
>
> --
> Boris Kuzmanov
> Author at IT.com.mk && WordPress Developer
> [ LinkedIn  <http://linkedin.com/in/bkuzmanov>· Twitter <https://twitter.com/kuzman0v> Facebook  <https://facebook.com/kuzman0v>· Kuzmanov.info<http://kuzmanov.info>
>  ]
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130620/1ee0a65b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list