[2s.mk-friends] blog.spodeli.org RSS to FB

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Thu Jun 20 18:26:00 UTC 2013


Има, ама не функционира :) Ставив RSS Graffiti, ако не е како што треба, ќе
го видам и ова. Фала.


2013/6/20 Gorjan Petrovski <mogi57 at gmail.com>

> Твитер има сопствена FB апликација колку што знам. Добра алтернатива е
> http://bufferapp.com/ .
>
> Горјан
>
>
>
> 2013/6/20 Boris Kuzmanov <boriskuzmanov2 at gmail.com>
>
>> Во понеделникот се обидувавме да го поврзиме Twitter профилот со FB, така
>> што твитовите ќе се објавуваат и на FB, за да не се мачиме да објавуваме и
>> таму и таму, ама нешто не функционираше тоа.
>>
>> Затоа, денес ја ставив RSS Graffiti апликацијата која е поврзана со
>> blog.spodeli.org и секој нареден пост објавен на блогот, би требало да
>> оди автоматски на фејсбук страницата.
>>
>> Кој има пристап до блогот нека тестира или може да почекаме до утре кога
>> ќе се објави постот за „сподели знаење“ во сабота. Би требало тоа да
>> функционира како што треба.
>>
>> Поздрав,
>> Борис
>>
>> --
>> Boris Kuzmanov
>> Author at IT.com.mk && WordPress Developer
>> [ LinkedIn  <http://linkedin.com/in/bkuzmanov>· Twitter <https://twitter.com/kuzman0v>> Facebook  <https://facebook.com/kuzman0v>· Kuzmanov.info<http://kuzmanov.info>
>>  ]
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Boris Kuzmanov
Author at IT.com.mk && WordPress Developer
[ LinkedIn  <http://linkedin.com/in/bkuzmanov>· Twitter
<https://twitter.com/kuzman0v>·
Facebook  <https://facebook.com/kuzman0v>· Kuzmanov.info<http://kuzmanov.info>
 ]
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130620/c2b0f333/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list