[2s.mk-friends] Финансии - КИКА

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Jun 24 14:53:33 UTC 2013


> Само што проверив дека на сметката на 2С.мк има 15017 денари тековни за
КИКА.
>
> Со оваа состојба КИКА _едвај_ ќе може уште еден месец (јули) да издржи.

- Колкав прилив има месечно?
- Колкав одлив има месечно?

Нели на почетокот на годината се уплати за да се има ел. банкарство за да
може поажурно да се водат финансиите. Кој треба да го ажурира тоа?

-- 
Glisha
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130624/c905ffd4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list