[2s.mk-friends] Финансии - КИКА

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Tue Jun 25 12:37:33 UTC 2013


On 24.06.2013 16:53, Georgi Stanojevski wrote:
> - Колкав прилив има месечно?
> - Колкав одлив има месечно?
>

За месец Април има :

- 7656 денари прилив
- 13009 денари одлив

За месец Мај има :

- 5055 денари прилив
- 13009 денари одлив

> Нели на почетокот на годината се уплати за да се има ел. банкарство за да
> може поажурно да се водат финансиите. Кој треба да го ажурира тоа?
>

Имаме електронско банкарство, јас овие информации рачно ги извадив, има 
можност да се експортираат изводите како PDF и како XLS, треба да се 
обработат после само :)

Незнам кој би требало да го ажурира ова, не се сеќавам дека некој се 
нафатил на тоа ?


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information 
Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal 
Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list