[2s.mk-friends] Состанок за КИКА - Сабота 6-ти Јули

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Wed Jun 26 13:34:38 UTC 2013


ќе го додадам кога ќе се вратам, интернетот ми е за нигде.


2013/6/26 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

> Другари,
>
> закажувам состанок за хаклабот КИКА на 6-ти Јули 2013 година во 17:00
> часот во хаклаб. Дежурниот за таа недела нека го додаде ова на блог во
> програмата за Сподели Знаење.
>
> Јас имам да додадам само една точка на дневен ред :
>
> - Финансии за КИКА
>
> Ве молам слободно одговарајте на оваа нишка со предлози за програмата. Ги
> замолувам сите луѓе кои што се на било кој начин инволвирани во
> функционирањето на хаклабот (редовни посетители, донатори, пријатели итн)
> да одвојат неколку часа и на 6-ти да дојдат на состанокот.
>
> Воедно ги поканувам сите други кои што сакаат да се вклучат или било кој
> начин и да допринесат за развојот на КИКА, истотака да присуствуваат на
> состанокот.
>
> Поздрав,
> Алекс
>
> --
> Aleksandar (Aleks) Lazarov
> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
> Processing
> - Member of the Free Software Macedonia Organization
> - Ham Radio operator (Z32AL)
> - GNU/Linux user.
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130626/2c09b0af/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list