[2s.mk-friends] Состанок за КИКА - Сабота 6-ти Јули

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Wed Jun 26 13:36:25 UTC 2013


Другари,

закажувам состанок за хаклабот КИКА на 6-ти Јули 2013 година во 17:00 
часот во хаклаб. Дежурниот за таа недела нека го додаде ова на блог во 
програмата за Сподели Знаење.

Јас имам да додадам само една точка на дневен ред :

- Финансии за КИКА

Ве молам слободно одговарајте на оваа нишка со предлози за програмата. 
Ги замолувам сите луѓе кои што се на било кој начин инволвирани во 
функционирањето на хаклабот (редовни посетители, донатори, пријатели 
итн) да одвојат неколку часа и на 6-ти да дојдат на состанокот.

Воедно ги поканувам сите други кои што сакаат да се вклучат или било кој 
начин и да допринесат за развојот на КИКА, истотака да присуствуваат на 
состанокот.

Поздрав,
Алекс

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information 
Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal 
Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list