[2s.mk-friends] презентација за онлајн ресурсите на 2с.мк

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Mar 4 09:42:11 UTC 2013


Во среда во хаклаб 19ч ќе има кратка презентација за онлајн ресурсите
на 2с.мк и како ги користиме внатре во организацијата. Презентацијата
е повеќе за новите членови на организацијата но доколку некој го
интересира што и како користиме, може да дојде.

Поздрав.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list