[2s.mk-friends] презентација за онлајн ресурсите на 2с.мк

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Mar 4 11:13:54 UTC 2013


2013/3/4 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

Во среда во хаклаб 19ч ќе има кратка презентација за онлајн ресурсите
> на 2с.мк и како ги користиме внатре во организацијата. Презентацијата
> е повеќе за новите членови на организацијата но доколку некој го
> интересира што и како користиме, може да дојде.
>
>
Таман направите workshop да го ажурирате/проширите
https://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Online_присуствo со подетални информации и
за пошироката заедница.

-- 
Glisha
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130304/f8454c50/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list