[2s.mk-friends] Бесплатни full-text книги од ACM

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Sat Mar 9 13:28:04 UTC 2013


Минатиот GSoC сите примени студенти добија една година претплата на ACM
(Association for Computing Machinery). Денеска видов дека една од работите
кои следуваат со претплатата е бесплатно преземање на голем број tech книги
од нивната библиотека.

Направив листа од сите книги кои ги нудат:

https://gist.github.com/whoeverest/5124120

Ако некоја од книгиве ви се види интересна, пратете порака на групава, ќе
ја симнам и ќе ви ја пратам на email. :-)

Андреј Т.

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130309/198c3c00/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list