[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Thu Mar 21 20:10:48 UTC 2013


2013/3/21 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>

> Минатата година имаше предавање на ФИНКИ за GSoC, после кое дојдоа во
>>>
>>
>  Чисто информативно:
>> Од 6 - 13.04 има колоквиумска, така да гледајте да биде или во текот на
>> следната недела или после колоквиумска, бидејќи ќе има многу помал одѕив.
>>
>
> во среда почнува GSOC процесот, така да после колоквиумска е многу касно.
>
> Прашањето е дали да го правиме пред или после дознавањето на проектите.
> Рачунајте и веднаш по тоа, средба во хаклаб или слично.


Кога може да се договори во ФИНКИ, зошто сепак не зависи само од нас. А
сеедно е дали е пред или после, најголемите како и да е се истите и ќе
учествуваат, а малите се менуваат.

>
>
>
> --
> дамјан
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130321/26ac8d73/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list