[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu Mar 21 20:02:07 UTC 2013


>> Минатата година имаше предавање на ФИНКИ за GSoC, после кое дојдоа во

> Чисто информативно:
> Од 6 - 13.04 има колоквиумска, така да гледајте да биде или во текот на
> следната недела или после колоквиумска, бидејќи ќе има многу помал одѕив.

во среда почнува GSOC процесот, така да после колоквиумска е многу касно.

Прашањето е дали да го правиме пред или после дознавањето на проектите.
Рачунајте и веднаш по тоа, средба во хаклаб или слично.


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list