[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Fri Mar 22 11:29:58 UTC 2013


Мислам дека вторник е добар термин. Во понеделник да се стават постери.

2013/3/22 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>

> Хелоу,
>
> ја можам да превземам договарање со ФИНКИ. Само да се договориме кога би
> ни одговарало на сите, за да знам од прилика што термин да побарам.
>
> Поздрав,
> Јованка
>
>
> 2013/3/21 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>
>
>>
>>
>>
>> 2013/3/21 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>
>>
>>> Минатата година имаше предавање на ФИНКИ за GSoC, после кое дојдоа во
>>>>>
>>>>
>>>  Чисто информативно:
>>>> Од 6 - 13.04 има колоквиумска, така да гледајте да биде или во текот на
>>>> следната недела или после колоквиумска, бидејќи ќе има многу помал
>>>> одѕив.
>>>>
>>>
>>> во среда почнува GSOC процесот, така да после колоквиумска е многу касно.
>>>
>>> Прашањето е дали да го правиме пред или после дознавањето на проектите.
>>> Рачунајте и веднаш по тоа, средба во хаклаб или слично.
>>
>>
>> Кога може да се договори во ФИНКИ, зошто сепак не зависи само од нас. А
>> сеедно е дали е пред или после, најголемите како и да е се истите и ќе
>> учествуваат, а малите се менуваат.
>>
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> дамјан
>>>
>>> ______________________________**_________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
>>> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130322/dc1a52d2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list