[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Fri Mar 22 11:32:45 UTC 2013


Сепак денес е петок, тешко дека ќе мојт да се организират до вторник.
Ќе пишам јас сега меил, ако може да ни дадат некој термин  во текот на
наредната недела.
Штом добијам одговор ќе ви кажам.

Јованка

2013/3/22 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>

> Мислам дека вторник е добар термин. Во понеделник да се стават постери.
>
>
> 2013/3/22 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>
>
>> Хелоу,
>>
>> ја можам да превземам договарање со ФИНКИ. Само да се договориме кога би
>> ни одговарало на сите, за да знам од прилика што термин да побарам.
>>
>> Поздрав,
>> Јованка
>>
>>
>> 2013/3/21 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>
>>
>>>
>>>
>>>
>>> 2013/3/21 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>
>>>
>>>> Минатата година имаше предавање на ФИНКИ за GSoC, после кое дојдоа во
>>>>>>
>>>>>
>>>>  Чисто информативно:
>>>>> Од 6 - 13.04 има колоквиумска, така да гледајте да биде или во текот на
>>>>> следната недела или после колоквиумска, бидејќи ќе има многу помал
>>>>> одѕив.
>>>>>
>>>>
>>>> во среда почнува GSOC процесот, така да после колоквиумска е многу
>>>> касно.
>>>>
>>>> Прашањето е дали да го правиме пред или после дознавањето на проектите.
>>>> Рачунајте и веднаш по тоа, средба во хаклаб или слично.
>>>
>>>
>>> Кога може да се договори во ФИНКИ, зошто сепак не зависи само од нас. А
>>> сеедно е дали е пред или после, најголемите како и да е се истите и ќе
>>> учествуваат, а малите се менуваат.
>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> дамјан
>>>>
>>>> ______________________________**_________________
>>>> Ossm-members mailing list
>>>> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
>>>> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>>>>
>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130322/c365405e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list