[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Fri Mar 22 13:59:06 UTC 2013


Мислам дека нема смисла да лепиме и принтаме флаери се додека не добиеме
датум и време.
Така што ќе почекаме и со тоа.
Јас веќе пишва таму, па чекам одговор. Треба и за тоа време, затоа што
треба да најдат соодветно време и соодветна училница.
Најверојатно понеделник би имале одговор.

2013/3/22 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>

> Tradeoff-от е уствари меѓу две работи: дали да биде кога ќе се објават
> организациите (вторник, среда), што би значело повеќе време за тие што
> аплицираат, или четврток-петок за да има повеќе време за спремање
> материјали и промовирање на настанот.
>
> А мислам дека сепак на крај се сведува на одговорот од ФИНКИ, кога ќе
> имаат они термин/простор.
>
> Додека да пренесе одговор Јованка: можеме да ги испринтаме флаерите и да
> ги залепиме таму?
>
> --
> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130322/0487314b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list